Papírfüles papírtáska

A legegyszerűbb papírtáska típus. Papír szalagfüllel vagy sodrott füllel rendelhető. Alapesetben fehér vagy barna nátronpapírból készítjük, de színes papírtáskák emblémázását is vállaljuk.

A szalagfüles és a sodrott füles papírtáska előnye az alacsony ár és az egyszerű, rusztikus kivitel. Nyomdázhatóság terén elmarad a zsinórfüles papírtáskától, ezért ha nem eleve egyszerűbb grafikában gondolkozol, előfordulhat, hogy ezen a téren kompromisszumot kell kötnöd. Cserébe viszont alacsonyabb áron juthatsz hozzá saját, egyedi papírtáskáidhoz.

A minimális mennyiség 1 doboz, ami általában 250 db papírtáskát jelent.

 

Zsinórfüles papírtáska

Kifejezetten elegáns papírtáska típus, hosszú élettartammal, sokáig élő és mozgó reklámfelülettel.

Anyagában csíkos, kreatív kraft papír alapanyagból, vagy fóliázott műnyomó papír alapanyagból készítjük. A zsinórfüles papírtáskát kompromisszummentes nyomdázhatóság jellemzi, így a teljes felületén, vagy akár a belsejében is elhelyezhető bármilyen grafikai anyag, sőt, bizonyos grafikai elemek kiemelhetők formalakkozással vagy fém hatású prégeléssel is. Bár kifejezetten exkluzív papírtáskáról beszélünk, nagyon kedvező, gyártói árakon készítjük!

A zsinórfüles papírtáska minimálisan rendelhető mennyisége 200 db.

 

Papírtasak, papírzacskó

Az éltalpas papírtasak és a redős-talpas papírzacskó lényegesen olcsóbb, mint a műanyag reklámszatyor, emellett környezetbarát megoldás, amivel remekül kommunikálhatod a vállalkozásod környezettudatos szemléletét. A felmérések szerint a vásárlók jelentős, és egyre bővülő köre nem szívesen használ műanyag szatyrot, és kifejezetten szimpatizál a papírtasakba és papírzacskóba csomagoló cégekkel, üzletekkel.

Az éltalpas papírtasakot és redős-talpas papírzacskót széles méretválasztékban rendelheted, egyszerűbb és alacsonyabb árú nátronpapírból, vagy igényesebb, anyagában csíkos kraft papírból egyaránt, natúr és fehér alapszínben.

Az éltalpas papírtasak és redős-talpas papírzacskó kiválóan nyomdázható, a teljes felületén, akár 4 szín color grafikával is.

Műanyag reklámszatyor kiváltására az éltalpas papírtasakot és redős-talpas papírzacskót kifejezetten ajánljuk. Kiválóan alkalmas elektronikai alkatrészek, ékszer, CD, fehérnemű, papír-írószer, pékáru és egyéb apróbb élelmiszerek, gyógyszerek, vagy bármilyen más apróbb áru csomagolására és szállítására.

 

Egyedi papírtáska

Ha zsinórfüles vagy piskótafüles papírtáskát használsz, már biztosan kitűntél a tömegből, azonban mi további lehetőségeket kínálunk Neked, amikkel még egyedibbé tudjuk tenni a reklámtáskáid megjelenését.

Például a logót, vagy a nyomdázott grafika egyéb hangsúlyos részeit kiemelhetjük UV formalakkozással, ezáltal ezek a fontos grafikai elemek fényesebbek, erősebben csillogóak lesznek, mint a papírtáska többi része. Kifejezetten elegáns megoldás, ha a logót vagy a feliratot arany, ezüst, vagy egyéb színű fémhatású prégeléssel emeljük ki, így téve még egyedibbé a reklámtáskát.
De tudjuk a táskákat a megszokottól eltérő módon fülezni is, például ma még ritkaságnak számítanak a piskótafüllel stancolt papírtáskák, vagy a szatén szalaggal fülezett papírtáskák.

Mindemellett vállaljuk egyedi formájú és méretű reklámtáskák tervezését és kivitelezését is, mint amilyenek például a trapéz alakú vagy a zárható szájú papírtáskáink.

PONTOSAN TUDOM, MIT SZERETNÉK!

BŐVEBB INFORMÁCIÓKRA VAN SZÜKSÉGEM!