Még több információra
van szükségem.

Az éltalpas papírtasak és a redős-talpas papírzacskó lényegesen olcsóbb, mint a műanyag reklámszatyor, emellett környezetbarát megoldás, amivel remekül kommunikálhatod a vállalkozásod környezettudatos szemléletét. A felmérések szerint a vásárlók jelentős, és egyre bővülő köre fenntartásokkal fogadja a műanyag szatyrot, és kifejezetten szimpatizál a papírtasakba és papírzacskóba csomagoló cégekkel, üzletekkel.

Az éltalpas papírtasak és a redős-talpas papírzacskó széles méretválasztékban rendelhető. Alapanyaga lehet egyszerűbb és alacsonyabb árú nátronpapír, vagy igényesebb, anyagában csíkos kraft papír, fehér és natúr alapszínben.

Az éltalpas papírtasak és a redős-talpas papírzacskó kiválóan nyomdázható a teljes felületén, akár 4 szín color grafikával is.

Műanyag reklámszatyor kiváltására az éltalpas papírtasakot és a redős-talpas papírzacskót kifejezettem ajánljuk. Mindkettő kiválóan alkalmas elektronikai alkatrészek, ékszer, CD, fehérnemű, papír-írószer, pékáru és egyéb kisebb élelmiszerek, gyógyszerek, vagy bármilyen más apróáru csomagolására és szállítására.

MOST MÁR TÉNYLEG

TOVÁBBI KÉRDÉSEIM VANNAK, AMIKET

„ A felmérések szerint a vásárlók jelentős, és egyre bővülő köre kifejezetten szimpatizál
a papírtáskába és papírtasakba csomagoló cégekkel, üzletekkel. ”

Keress bennünket, és mi segítünk a megfelelő kivitel kiválasztásában és a grafikai tervezésben!
Ezután – mivel a gyártás teljes folyamatát mi végezzük – más teendőd nincs is,
mint várni, hogy a kész papírtáskákat leszállítsuk a számodra!