Még több információra
van szükségem.

A papírfüles táska a legegyszerűbb papírtáska típus.

Visszafogott, rusztikus megjelenés jellemzi. Minimál grafikával, maximum 1-2 színnel nyomdázva kifejezetten elegáns megoldás lehet, mégpedig a legalacsonyabb áron.

Papír szalagfüllel, vagy sodrott füllel készítjük. A papírfüles papírtáska alapanyaga barna vagy fehér nátronpapír. A sodrott füles vagy szalagfüles papírtáska színes kivitelben is rendelhető, általában bordó, kék, sötétzöld, narancs és fekete színeket tartunk készleten.

A szalag- és sodrott füles papírtáska előnye az alacsony ár és az egyszerű kivitel. Nyomdázhatóság terén elmarad a zsinórfüles papírtáskától, ezért ha nem eleve egyszerűbb grafikában gondolkodsz, előfordulhat, hogy ezen a téren kompromisszumot kell kötnöd. Cserébe viszont alacsonyabb áron juthatsz hozzá saját, egyedi papírtáskáidhoz.

A minimálisan rendelhető mennyiség 1 doboz, ami általában 250 db szalag- vagy sodrott füles papírtáskát jelent.

MOST MÁR TÉNYLEG

TOVÁBBI KÉRDÉSEIM VANNAK, AMIKET

„ A felmérések szerint a vásárlók jelentős, és egyre bővülő köre kifejezetten szimpatizál a papírtáskába és papírtasakba csomagoló cégekkel, üzletekkel. ”

Keress bennünket, és mi segítünk a megfelelő kivitel kiválasztásában és a grafikai tervezésben! Ezután – mivel a gyártás teljes folyamatát mi végezzük – más teendőd nincs is, mint várni, hogy a kész papírtáskákat leszállítsuk a számodra!